Lillestrøm, Norway
+47 929 91 896
office@nes-communications.com
  • English
  • Français

Blant de andre selgere, er NES Communications stolt på å være partner og integrator av løsninger for de følgende globale merker:

Extreme er bedrift for nettverking, WiFi, sikkerhet, applikasjonssynlighet…

Mer enn 20 år har Extreme tilbydd omfattende, rask tilgang til nettverk og kommutasjonsprodukter.

Høyutviklet software verktøy, operasonssystemer og infrastruktur av sky brakte Extreme til en av de ledende providere av software løsninger.

 

Unify Solutions and Services (tidligere Siemens Enterprise Communications) – for telefon tjenester, Unified Collaboration and Communications

Unify er ledende verdens bedrift for kommunikasjonssoftware, levering av integrerte kommunikasjonsløsninger for nesten 75% Fortune Global 500. Som ny medlem av Atos familie, med Siemens merkelapp i sin historie, er denne bedriften en av ledere i forening av kommunikasjon og sammarbeid.

 

HP Enterprise – Hewlett Packard forener tråd og trådløst nettverk, for å lage superior kampus med kjempestor resultater, både avdelingskontor og datasenter. HP nettverk kommutatore for kampus, avdelingskontor og små bedrifter hjelper med levering av bedre tjenester.

 

 

AT Visions – At-visions GmbH er bedrift som utvider seg og tilbyr verden rundt IT tjenester i gjestfrihet. Hele omfang av teknologier som treffer gjester kan bli oppnådd gjennom AT-Visions universell adgang til klient, interaktiv TV. Med AT-Visions løsninger kan du tilby begge deler: utmerket fritid og moro som passer til moderne krav fra gjester, slik som innhold streaming på TV, og perfekt plattforme for kommunikasjon med gjester, for å forfremme tjenestene dine.

Samsung forfremmet sin stor produktpootfolio med å utvikle kraftige hele softwareløsninger som dekker hele område av kundebehov, samt laging og tildeling av innhold (MagicInfo), interaktive e-presentasjoner (MagicIWB) og styring av interne hotellemedier (LYNK HMS, LYNK SINC, LYNK REACH).

NEC er en av de største kommunikasjonsbedrifter i verden.
Ved siden av NES portfolio bringer NES også sikkerhetsløsninger som NEO ansiktsgjenkjenning, løsninger for lagring og laging av sikkerhets kopier som HydraStore, som også tradisjonell PBX og digitale signaliseringsløsninger.